Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 7.25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cadoes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Aanmelden Retour
Wilt u een retour aanmelden?  Neem dan contact op met info@cadoes.nl en stuur het herroepingsformulier ingevuld mee. Het formulier vind u hieronder. U ontvangt vervolgens van ons een retourlabel in uw mail. Print deze uit en plak deze zichtbaar op het pakket. Breng vervolgens uw pakket naar een PostNL locatie bij u in de buurt. De retourkosten zijn voor de koper.

Herroepingsformulier

Uitzonderingen
Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour gestuurd worden. Dit zijn bijvoorbeeld de pakketten die bedrukte artikelen bevatten. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2020 - 2024 Cadoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Excuses voor het ongemak.