Luiertaarten

Zo af en toe kan er nog wat verwarring zijn als iemand het woord luiertaart hoort. Onze luiertaarten zijn (helaas) geen taarten om te eten. Onze luiertaarten worden gemaakt met Pampers Premium Protection luiers, maat 2. Het heeft de vorm van een taart, maar bestaat uit luiers in plaats van cake. De taarten kunnen bestaan uit één of meerdere lagen pampers. Daarnaast voegen wij knuffeltjes, bijtringen, speendoekjes of andere handige baby producten toe aan onze taarten. Dit alles maken wij tot een mooi geheel zodat de luiertaarten een perfect cadeau zijn om te geven aan nieuwe ouders.

Onze luiertaarten zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wij hebben deze nu opgedeeld in roze, blauw en overige kleuren (bijvoorbeeld groen). Zit de juiste kleur er niet tussen? Zou je graag een andere kleur in onze webshop zien? Laat het ons vooral weten!

Naast luiertaarten bieden wij ook andere luiercreaties aan. Luiercreaties zijn kraamcadeaus waar wel luiers in verwerkt zijn, maar niet in de vorm van een taart. Zo hebben wij bijvoorbeeld een luiermotor, en luierpinguïn en een luierrups.
 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Cadoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel