Luiertaarten

Zo af en toe kan er nog wat verwarring zijn als iemand het woord luiertaart hoort. Onze luiertaarten zijn (helaas) geen taarten om te eten. Onze luiertaarten worden gemaakt met verschillende lagen Pampers Premium Protection luiers, maat 2. Daarnaast voegen wij knuffeltjes, bijtringen, speendoekjes of andere handige baby producten toe aan onze taarten. Dit alles maken wij tot een mooi geheel zodat de luiertaarten een perfect cadeau zijn om te geven aan nieuwe ouders.

Waarom Kiezen Voor Onze Luiertaarten?

  1. Hoogwaardige Materialen: Onze luiertaarten worden gemaakt van zachte, huidvriendelijke pampers die elke baby heerlijk zal vinden.

  2. Creatief en Uniek: Elk van onze luiertaarten is met liefde en aandacht met de hand gemaakt, waardoor ze een uniek en persoonlijk tintje hebben. Alle luiertaarten kunnen helemaal naar eigen wens en smaak samengesteld worden.

  3. Praktisch en Nuttig: Naast schattig zijn onze luiertaarten ook functioneel. Ze bevatten essentiële babyproducten zoals luiers, mutsjes, en andere benodigdheden, waardoor ze een geweldig geschenk zijn voor nieuwe ouders.

  4. Aanpasbaar aan Elke Gelegenheid: Of het nu een jongen, meisje, of een verrassing is, onze luiertaarten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en kleuren om aan uw specifieke wensen te voldoen

Naast luiertaarten bieden wij ook andere luiercreaties aan. Luiercreaties zijn kraamcadeaus waar wel luiers in verwerkt zijn, maar niet in de vorm van een taart. Zo hebben wij bijvoorbeeld een luiermotor, en luierpinguïn en een luierrups.
 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Cadoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel