Betaalmogelijkheden
Bij ons kunt u betalen met iDeal, Creditcard, Sofort, Bancontact of Klarna.

Bestelling wijzigen
Mocht u iets willen wijzigen in de bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@cadoes.nl. Als de bestelling nog niet verzonden is, kunnen wij hier nog aanpassingen in maken. Mocht het artikel al meegegeven zijn aan PostNL, dan kunnen wij helaas geen wijzigingen meer maken in uw bestelling. Eventuele retourkosten zijn dan voor de koper.

Zakelijk Bestellen
Indien u een zakelijke order wilt plaatsen kunt u bij het voltooien van uw bestelling aangeven dat uw aankoop zakelijk is in plaats van particulier. Vul hierbij uw bedrijfsgegevens in en vervolgens krijgt u automatisch van ons een zakelijke factuur.   

Factuur op maat
Heeft u zelf ideeën over hoe u wilt dat het cadeau eruit ziet? Via info@cadoes.nl kunt u uw ideeën kenbaar maken. Heeft u een budget of een thema? Laat het ons weten. Wij maken dan een factuur op maat die digitaal naar u verzonden wordt. Het kan voorkomen dat niet alles wat u wilt toevoegen aan het cadeau direct op voorraad is bij ons. Dit kan er in enkele gevallen voor zorgen dat de levertijd iets langer is dan u van ons gewend bent. Mocht dit het geval zijn dat laten wij dit ook zo spoedig mogelijk weten.

Spoedbestelling
Wij voltooien onze bestellingen in de volgorde waarin wij de bestellingen ontvangen. Mocht er in unieke gevallen meer spoed achter een bestelling zitten, laat het ons weten via info@cadoes.nl. Wij zullen dan uitzoeken of wij iets voor u kunnen betekenen.

© 2020 - 2024 Cadoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Excuses voor het ongemak.